Gebroeders Van Raemdonckpark
54321 5.005.00

Toerisme & recreatie

Midden tussen de woonkernen van St. Elisabeth en de 3 Hofsteden vind je het grote Van Raemdonckpark, genoemd naar deze Kortrijkse broers die sneuvelden tijdens WOI. In 1959 werd het gebied rond het park verkaveld en het park aangelegd. Kenmerkend voor het Van Raemdonckpark is de grote vijver, met schiereilandje dat veel broedende vogels huisvest. Typisch is ook de grote variëteit aan bomen en struiken, die tegen de verhoogde spoorwegberm aan groeien. Je ziet er onder andere eiken, berken, dennen, hazelaars en minder courante soorten zoals de valse christusdoorn, de Europese judasboom en de Japanse lork. Langs de waterkant vinden we dan weer moerascypressen, elzen en wilgen. Ook voor vissers is ruim plaats langs de beschoeide oever van de vijver. De grote grasvlakte met speeltuigen is dan weer de ideale speelplaats voor het jonge volkje uit de buurt.

TAGS: Spelen, Park

Tips en meningen

 1. 18 August 2017 Jesse Peterson

  Heb je op zoek voor de financiering van opties voor uw bedrijf, nieuwe huisaankoop, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, consolidatie van de schuld, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom op de toekomst! Financiering gemaakt gemakkelijk met ons. Neem contact met ons op als wij onze financiële dienst tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte looptijd ook geïnteresseerd kandidaat moet Contacteer ons voor verdere lening overname procedures op .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 2. 21 November 2018 Infos700

  Dringende contante leningen! ! !
  Voor degenen die een noodlening willen, bied ik u een betaalbare rente van 3%. Je bent door veel banken afgewezen? Heeft u dringend financiering nodig voor schuldconsolidatie? Of u moet per track financiering voor uw bedrijf krijgen. Dus, wij zijn de beste oplossing voor uw behoeften. We bieden leningen aan geïnteresseerde klanten zonder boetes. Als u geïnteresseerd bent, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en u zult vervuld zijn van vreugde.


  E-mail:    .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  E-mail:    .(JavaScript must be enabled to view this email address)

 3. 07 December 2018 Hope elinal

  Ben je een zakenman of -vrouw? ik ben de CEO van het leningbedrijf Hope Elinal en ik wil dat jullie allemaal weten dat we getraind zijn om alleen leningen te lenen aan mensen die een lening nodig hebben om hun kerstavond op een betere manier dan ooit tevoren te vieren en ook degenen die in behoefte aan financiële ondersteuning wat dan ook, dus als je daar behoefte aan een kerstlening of lening hebt om je schulden of rekeningen te zuiveren, dan kun je contact met ons opnemen via onze e-mail in VIA (.(JavaScript must be enabled to view this email address)) voor meer informatie over deze transactieleningen

Schrijf een tip of mening

Verwante ecopunten in de buurt