Ecostore - De Vlek bvba
32101 3.755.00

Bouw & energieInterieurHuishouden

1. Ecostore verdeelt een volledig gamma voor van natuurlijke bouwmaterialen voor het thermisch en akoestisch isoleren, zoals hennepisloatie, behandelen van hout, dakisolatie, dampschermen Pro Clima, onderdakplaten Celith, bamboeparket en -tapijt Moso, kalk- en leembepleistering,... 2. Ecostore stelt u een volledig gamma voor van natuurlijke producten voor het schilderen, onderhouden en decoreren van uw woning, zoals kalei, kalkverven, natuurverven, leemverven, duurzame oliën, zepen en wassen voor behandeling van parket en plankenvloeren, zeer groot gamma kleuren, uitgebreid technisch advies. 3. Ecostore organiseert gans het jaar door workshops.

TAGS: eco bouwmaterialen, ecoproducten

 • LABELS:

Tips en meningen

 1. 08 November 2013 Wim

  Wat een ontgoocheling. Op zoek naar bio-ecologische bouwmaterialen kwam ik terecht bij Ecostore. In eerste instantie leek alles fantastisch: vriendelijke mensen, goede uitleg, aangename winkel… totdat ik met mijn producten thuis kwam.

  Pas tíjdens verbouwingen ben ik overgestapt van “traditionele” verf naar ecoverf. Er was dus al een groot deel van het huis in traditionele verf geschilderd. Bij mijn bezoek aan Ecostore heb ik de situatie uitgelegd en gevraagd of het exacte kleur dat ik al gebruikt had kon gemaakt worden in verschillende types ecoverf, omdat het de bedoeling is om in één en dezelfde ruimte te gebruiken. Het antwoord was een overduidelijke “jazeker, bezorg ons de kleurbenaming van het merk en de mengmachine kan dat kleur maken”.

  Thuis gekomen met liters verf merkte ik dat alle vier (!) mijn soorten verven, voor dezelfde ruimte, allemaal anders waren, en heel verschillend van het origineel. En nog geen beetje: tinten van beige, tot wit, tot lichtbruin! Ik heb kleurstalen geschilderd en iedereen die interesse heeft om dat te bekijken mag mij dat vragen.

  Ik heb een aantal pogingen moeten ondernemen om over het probleem te communiceren wat uiteindelijk resulteerde in een middeleeuws experiment om de verf “te redden”. Ik ben terug tot in Melle moeten rijden waar ze vijf uur (!) bezig geweest zijn om manueel pigmentjes toe te voegen om de kleur min of meer goed te krijgen. Tevergeefs. Het kleur werd te roze, te geel, niet wit genoeg ... bij elke correctie moest een andere kleurtint opnieuw weggewerkt worden. Radeloos ben ik na deze tijdverspilling gewoon terug naar huis moeten keren.

  De factuur was ook fout: verkeerde artikels aangerekend, prijzen verkeerd. Communicatie gaat allesbehalve vlot. Ik heb letterlijk een berg mailtje moeten sturen in verloop van weken om pas na telefonisch contact enige reactie te krijgen. Na véél discussie en lang (lang!) wachten heb ik een deel van mijn centen terug gehad, maar niet alles. Dat ondanks de uitdrukkelijke belofte per telefoon én per e-mail.

  Ik ben niet meer weg te slaan van eco-bouwmaterialen, maar ze komen zeker niet meer van Ecostore. Iedereen is vrij te kopen waar hij wil, ik wil dit alleen even meegeven vooraleer ook hier - al dan niet zelfgeschreven - hyperpositieve reacties tevoorschijn komen. Toch even opletten!

Schrijf een tip of mening

Verwante ecopunten in de buurt

 embed

Adres en contact

Vijverwegel 66
9090 Melle
09 272 82 92
09 272 82 81

.(JavaScript must be enabled to view this email address)
http://www.ecostore.be 

Openingsuren

Ma 13:00 - 18:00
Di 9:00 - 18:00
Wo 9:00 - 18:00
Do 9:00 - 18:00
Vr 9:00 - 18:00
Za 9:00 - 13:00
Zo gesloten