De Kringwinkel ‘t Vierkant, Ninove
21021 2.405.00

KledingFeest & cadeausInterieurCommunicatie & multimedia

De Kringwinkel ’t Vierkant zamelt herbruikbare goederen in die in goede staat zijn; geen beschadigde of vervuilde goederen. Het gaat concreet om huisraad, boeken & platen, draagbare kleding, fietsen, elektrische toestellen ( ook defecte ), speelgoed, meubelen in goede staat, etc. De enige voorwaarde is dat goederen voor iemand anders nog bruikbaar moeten zijn. Neem bij twijfel altijd eerst telefonisch contact op met uw Kringwinkel. Onze afdeling in Ninove is aangesloten bij het hergebruikcentrum Televil in Vilvoorde. Hier worden elektrische toestellen grondig nagekeken, getest en gepoetst. Dit gebeurt onder de leiding van gediplomeerde herstellers.

TAGS: afvalarm, sociale tewerkstelling, tweedehands

Tips en meningen

 1. 08 July 2017 Huguette Deneyer

  Mevrouw, Mijheer,Zaterdag 08.07.17 ben ik rond 16h eens naar de nieuwe locatie geweest in Ninove.Mooie locatie.(Ik was één van de eerste klanten lang geleden in Ninove en heb reeds veel merkkledij binnengegeven .
  Jammer dat het personeel dat vandaag aan de kassa stond   zo klantonvriendelijk was. Het was een dame met een zwarte huidskleur en een andere die wat ouder was.
  De mensen voor mij hadden voor ongeveer 80€ gekocht.Wel, ik was beschaamd zoals die mensen behandeld werden.Zij waren ook eens komen kijken, want zij en ik gaan de laatste tijd naar Geraardsbergen waar men zeer hartelijk ontvangen wordt.Ik ben terug binnengegaan om mijn mening te zeggen, en de wachtenden gaven mij allemaal gelijk.Wel die twee hebben mij vierkant uitgelachen, enkelen die buiten kwamen met mij gaven mij gelijk, maar zij durfden niets zeggen.Dus voor mij: gedaan met Ninove.Zij denken zeker dat wij allemaal van het OCMW leven, daar vergissen zij zich. er zijn mensen die gerust naar een gewone winkel kunnen gaan.
  Zo, dat moest ik even kwijt en het personeel van de vroegere winkel die waren ook allemaal zeer vriendelijk.
  MVG
  Huguette Deneyer

Schrijf een tip of mening

Verwante ecopunten in de buurt

 embed

Adres en contact

Oude Kaai 11
9400 Ninove
054 32 05 00

.(JavaScript must be enabled to view this email address)
http://www.tvierkant.be 

Openingsuren

Ma 13:00 -17:00
Di 9:30 - 17u:00
Wo 9:30 - 17u:00
Do 9:30 - 17u:00
Vr 9:30 - 17u:00
Za 9:30 - 17u:00
Zo gesloten

Ook een winkel op de Graanmarkt 21 te Ninove